EtusivuYrityksilleSuorarekrytointi

Suorarekrytointi

Kun tahdot löytää yrityksesi seuraavalle menestystarinalle sopivimman toteuttajan.

Onko organisaationne seuraava suunta kirkas, mutta suunnan toteuttaja vielä puuttuu? Olipa tuleva päämäärä millainen hyvänsä, avainhenkilön löytäminen tarvittavaan tehtävään on kriittinen päätös liiketoimintanne tulevaisuudelle.

Suorarekrytoinnilla varmistamme, että löydämme kaikki työmarkkinoiden parhaat huippuosaajat. Erityisesti heidät, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta suuntaa omalle työuralleen.

Suorarekrytointiprosessi 

  • Luomme liiketoimintanne tavoitteista muodostuvan ehdokasprofiilin 
  • Teemme profiilin mukaisen ehdokaskartoituksen ja otamme valittuihin ehdokkaisiin yhteyttä 
  • Arvioimme ehdokkaiden sopivuutta kohdennettujen haastatteluiden ja arviointien pohjalta 
  • Esitämme näkemyksemme sopivimmista vaihtoehdoista 
  • Toimimme aktiivisina havainnoijina asiakashaastatteluissa 
  • Sparraamme rekrytoivia esihenkilöitä prosessin aikana

 

Aktiivinen keskustelu yhteisistä onnistumisista ja haasteista on ratkaisevassa asemassa. 

Mitä enemmän ja avoimempaa keskustelu on, sen parempi on lopputulos. Kaikki viestintämme perustuu läpinäkyvään, avoimeen ja aktiiviseen yhteydenpitoon koko suorarekrytointiprosessin ajan. 

Paikallistuntemuksessa ja verkostoissa on voimaa  

Go On suorahakukonsultit toimivat paikallisina työelämän asiantuntijoina. Tunnemme markkina-alueen toimintatavat ja löydämme sopivimmat ehdokkaat yhdistämällä paikallistuntemuksen, toimialan parhaat käytännöt ja digitaalisten työkalujen ammattitaitoisen hyödyntämisen. 

Aktiivisella yhteydenpidolla haluamme varmistaa, että teille löytynyt avainhenkilö saa parhaan mahdollisen evästyksen heti työsuhteen alussa sekä sen jälkeen.

Asiantuntijoidemme yrittäjäpohja tuo mukaan työntekoon aktiivisen, joustavan otteen ja halun tehdä onnistumisen eteen aina hieman ekstraa. Käytössämme on 30 sertifioitua ja paikallisesti toimivaa suorahakukonsulttia, joiden verkostot ovat palveluksessanne. 

Ota yhteyttä

Naiset istuvat sohvalla