EtusivuYrityksilleAvainhenkilöiden suorahaku

Avainhenkilöiden suorahaku

Go On Executive on suorahakuyritys, joka on erikoistunut vaativien avainhenkilöiden rekrytointeihin. Meillä on vuosien kokemus suorahakuprosesseista useilta eri toimialoilta ja laaja asiantuntemus eri alojen roolien täyttämisessä. Laadukkaassa suorahaussa kartoitamme koko osaajamarkkinan löytääksemme juuri oikean henkilön asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme täyttämään haastavatkin osaajatarpeet.

Go On Executivelta löydät laajat suorahakupalvelut osaajakartoituksesta koko suorahakuprosessiin. Tuotamme sopimuksen mukaan myös kattavat henkilöarvointipalvelut asiakkaillemme. Valikoimaamme kuuluu myös muutosturvapalvelut, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöitynä.

Missiomme on luoda merkityksellisiä kohtaamisia ja yhteisiä urapolkuja yritysten ja avainhenkilöiden välillä. Hyödynnämme vankkaa arviointi- ja tutkimusosaamistamme myös työsuhteen alkamisen jälkeen, varmistaen näin onnistuneen rekrytoinnin pitkällä aikavälillä. Tarjoamme tutkitusti erinomaisen ehdokas- ja asiakaskokemuksen, edistäen samalla parempaa työelämää Suomessa.

Kuvassa Go On Suorahaun henkilöt hymyilevät porraskäytävässä

Miksi Go On Executiven avainhenkilöiden suorahaku

  • Laadukas ja kattava profilointi
  • Kokeneet konsultit ja laajat verkostot
  • Ripeä ja aktiivinen viestintä
  • 100% luottamuksellisuus
  • Erinomainen ehdokaskokemus
  • Liiketoimintalähtöisyys

Go On Executive

Yhteensä 50 vuoden kokemus korkeantason avainhenkilöiden rekrytoinnista

Soili Nepponen, toimitusjohtaja

Soililla on yli 15 vuoden kokemus rekrytointi- ja suorahakualalta sekä 8 vuotta ohjelmistotalon liiketoiminnan ja myynnin tehtävissä. Hän on erityisen taitava löytämään IT- ja liiketoiminnan avainosaajia. Soili on toteuttanut lukuisia suorahakuja eri toimialoille ja toiminut IT-johtoryhmien rakentamisessa. Hän on ollut Nesteen Innovaatio-yksikön HR-johtaja ja johtoryhmän jäsen. Laajat verkostot liiketoiminta- ja toimitusjohtajiin ovat hänen vahvuutensa. Soili toimii myös suorahakuliiketoiminnan toimitusjohtajana ja tekee väitöskirjaa johtamisesta Lapin yliopistossa.

LinkedIn | Soili Nepponen

p. +358 45 625 9655
soili.nepponen@go-on.fi

Jukka-Pekka Maskonen (J-P), suorahakukonsultti

Jukka-Pekka (J-P) on kokenut IT-asiantuntija ja myynnin ammattilainen. Hänellä on IT-alan ammattikorkeatutkinto ja vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä. 2000-luvun toisella vuosikymmenellä J-P siirtyi myynnillisiin tehtäviin, mikä laajensi hänen näkemystään IT-alasta. Hän on työskennellyt IT-konsulttitalossa ja SaaS-yrityksessä, ja löysi intohimonsa IT-rekrytointiin viime vuosikymmenen lopulla toimialaan erikoistuneessa yrityksessä. J-P on luotettava ja empaattinen IT-suorahakualan osaaja, joka kykenee löytämään vaikeasti täytettäviä positioita ja yhdistämään IT:n ja liiketoiminnan näkökulmat.

LinkedIn | Jukka-Pekka Maskonen

p. +358 40 868 5478
jukka-pekka.maskonen@go-on.fi

Hanna-Mari Hannula, Research-konsultti

Hanna-Marilla on vahvaa senior-tason osaamista suorahakukentältä sekä taustaa inhouse- roolista sekä HR- ja esihenkilötehtävistä. Research-konsulttina Hanna-Marilla on laajat verkostot ja alan parhaimmat käytännöt sekä työkalut vaikeidenkin positioiden täyttämiseen. Utelias luonne auttaa etsimään henkilöitä eri alojen tehtäviin eri alustoilta.
Hanna-Mari on helposti lähestyttävä persoona ja hänellä on kyky keskustella monen tasoisten osaajien kanssa. LinkedIn- ja suorahakukouluttajana hänellä on kyky sparrata ja auttaa henkilöitä löytämään oman seuraavan työhaasteensa.

LinkedIn | Hanna-Mari Hannula

p. +358 40 7441 572
hanna-mari.hannula@go-on.fi

Mia Aspegrén, Advisor

Mia on johtamisen arviointiin erikoistunut psykologi, jolla on rekrytointiin ja avainhenkilö-arviointeihin 20 vuoden kokemus, josta viimeisin suorahaku-yhtiön toimitusjohtajana. Hän on  toiminut osaltaan suorahakualan uudistajana tuoden organisaatiokulttuurin ymmärtämisen ja ehdokaskokemuksen merkityksen suorahaun ytimeen. Mia on Go On Groupin hallituksen puheenjohtaja ja toteuttaa Go On Executiven tiimin kanssa vaativimpia johdon suorahakuja. ​

Linkedin | Mia Aspegrén

p. +358 40 531 2684
mia.aspegren@go-on.fi

 

Tutkimusmatka uusille urille

Luomme edellytykset organisaation ja avainhenkilöiden yhteiselle matkalle.

Ota yhteyttä