EtusivuYrityksilleAvainhenkilöiden suorahaku

Avainhenkilöiden suorahaku

Kun tahdot löytää yrityksesi seuraavalle menestystarinalle sopivimman toteuttajan.

Onko organisaationne seuraava suunta kirkas, mutta suunnan toteuttaja vielä puuttuu? Olipa tuleva päämäärä millainen hyvänsä, avainhenkilön löytäminen tarvittavaan tehtävään on kriittinen päätös liiketoimintanne tulevaisuudelle.

Suorahaulla varmistamme, että löydämme kaikki työmarkkinoiden parhaat huippuosaajat. Erityisesti heidät, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta suuntaa omalle työuralleen.

Suorahakuprosessi rakentuu seitsemästä tärkeästä palasesta

1
Luomme liiketoimintanne tavoitteista muodostuvan ehdokasprofiilin 
2
Teemme profiilin mukaisen ehdokaskartoituksen ja otamme valittuihin ehdokkaisiin yhteyttä 
3
Arvioimme ehdokkaiden sopivuutta kohdennettujen haastatteluiden ja arviointien pohjalta 
4
Esitämme näkemyksemme sopivimmista vaihtoehdoista 
5
Toimimme aktiivisina havainnoijina asiakashaastatteluissa 
6
Sparraamme rekrytoivia esihenkilöitä prosessin aikana
7
Kysymme aktiivisesti kuulumisianne ja palautettanne seurantakyselyillä 

Paikallistuntemuksessa ja verkostoissa on voimaa  

Go On suorahakukonsultit toimivat paikallisina työelämän asiantuntijoina. Tunnemme markkina-alueen toimintatavat ja löydämme sopivimmat ehdokkaat yhdistämällä paikallistuntemuksen, toimialan parhaat käytännöt ja digitaalisten työkalujen ammattitaitoisen hyödyntämisen. 

Aktiivisella yhteydenpidolla haluamme varmistaa, että teille löytynyt avainhenkilö saa parhaan mahdollisen evästyksen heti työsuhteen alussa sekä sen jälkeen.

Asiantuntijoidemme yrittäjäpohja tuo mukaan työntekoon aktiivisen, joustavan otteen ja halun tehdä onnistumisen eteen aina hieman ekstraa. Käytössämme on 30 sertifioitua ja paikallisesti toimivaa suorahakukonsulttia, joiden verkostot ovat palveluksessanne. 

Suorahakukonsulttimme 

Naiset istuvat sohvalla

Kehitämme toimintaamme tiedolla 

Tutkimusliiketoimintamme satojen henkilöstötutkimusprojektien ansiosta tiedämme, millaisissa organisaatioissa viihdytään ja mikä tekee yrityksistä avainhenkilöille kiinnostavan työpaikan. Ehdokasprofiloinnissamme yhdistyvät tieto ja käytännöstä kertynyt pitkä kokemus.  

Go On Suorahaun pitkä kokemus on osoittanut, että paras CV tai substanssi eivät tarkoita automaattisesti parasta sopivuutta työtehtävään. Seuraavaan menestystarinaan tarvitaan mukaan sopivaa henkilökemiaa, joka toimii ainutlaatuisessa työskentelykulttuurissanne. 

Tutkimusmatka uusille urille

Luomme edellytykset organisaation ja avainhenkilöiden yhteiselle matkalle.

Ota yhteyttä