EtusivuYrityksille

Go On siellä missä sinäkin.

Paikallisen työelämän henkilöstökumppani.

Palvelut

Henkilöstövuokraus

Etsitkö uutta osaajaa, sopivaa sijaista tai lisäkäsiä sesonkityöhön – vai kaipaatko yksinkertaisesti kumppania, joka hoitaa kaiken rekrytointiin liittyvän puolestasi?
Lue lisää

Rekrytointi

Yrityksen menestys rakentuu monista tekijöistä ja yksi keskeisimmistä on oikeanlaisen henkilöstön valinta. Käyttämällä osaavaa henkilöstökumppania, voit minimoida rekrytointiin liittyvät riskit.
Lue lisää

Avainhenkilöiden suorahaku

Suorahaulla varmistamme, että löydämme työmarkkinoiden parhaat huippuosaajat. Myös he, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta suuntaa omalle työuralleen.
Lue lisää

Tutkimuspalvelut

Feelback on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tietoa koko organisaatiosi tarpeisiin.
Lue lisää

Kansainvälinen rekrytointi

Jatkuvasti kasvava osaajatarve on todellisuutta monella toimialalla. Näissä tilanteissa katseet tulee suunnata rajojemme ulkopuolelle – kansainväliseen rekrytointiin. Go On tarjoaa kokonaisvaltaisen kansainvälisen rekrytointipalvelun avaimet käteen -periaatteella
Lue lisää
HR-asiantuntija osoittaa puhelimen näyttöä iloisesti hymyillen.

Go On Akatemia

Go On Akatemia -verkkoperehdytysympäristöä hyödyntämällä vuokratyöntekijä perehdytetään Go On -työsuhdeasioiden lisäksi myös asiakasyrityksen toimintaan ja työtehtäviin jo ennen työtehtävien aloittamista.
Lue lisää
Naiset istuvat sohvalla

GoFeel-henkilöstöpulssi

Reaaliaikainen tieto vuokratyöntekijöiden henkilöstökokemuksen nykytilasta sekä henkilöstövuokrauksen tärkeimmistä avainluvuista antavat pohjan menestyksekkäälle ja kestävälle yhteistyölle.
Lue lisää

Muutosturvavalmennus

Muutosturvavalmennuksen tavoitteena on parantaa taloudellisista, tuotannollisista tai työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä irtisanotun työntekijän asemaa ja edistää mahdollisimman nopeaa uudelleentyöllistymistä.
Lue lisää

Soveltuvuusarvioinnit

Sopivan henkilön löytämiseksi tarvitaan usein haastattelujen lisäksi soveltuvuusarviointeja. Soveltuvuusarvioinneissa käytämme SHL:n menetelmiä ja kaikki rekrytoinneista vastaavat toimihenkilömme ovat SHL-sertifioituja asiantuntijoita.
Lue lisää

Löydä lähin Go On toimipiste

Go On Yhtiöt palvelevat sinua 24 toimipisteessä aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Valitse alta lähin Go On tiimisi.