Go On Turkuun uusi yrittäjä

Go On jatkaa vahvaa kasvuaan avaamalla toimipisteen Turkuun. Uutena franchising-yrittäjänä Go On Turun yksikössä aloittaa Kirsi Leino, jolla on vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalta Turun seudulla.

Leinon odotukset yrittäjyydestä tutulla toimialalla ovat korkealla, ja hänellä onkin palava halu kehittyä sekä päästä haastamaan itseään yrittäjänä. Yrittäjyyden mukanaan tuoma vastuu ja vapaus sekä ketjun vankkumaton tuki houkutteli tarttumaan tilaisuuteen.

On hienoa päästä aloittamaan liiketoimintaa Go On konseptin alla. Hyvämaineinen ja laadukas tekeminen vakuuttivat minut nopeasti ja kun Go Onin arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa oli tähän tilaisuuteen helppo tarttua, kertoo Kirsi Leino.

Varsinais-Suomi tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Yli 20 vuotta Turun seudulla vaikuttanut Leino tuntee toimialueen hyvin ja lisäksi hänellä on laaja verkosto erityisesti teollisuuden alalta Varsinais-Suomen alueella. Haasteena hän näkee työvoiman saannin, mutta uskoo pärjäävänsä kilpailussa erinomaisella palvelulla, laadulla, asiakastarpeen ymmärtämisellä ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla.

Pidän tästä työstä todella paljon, päivät ovat erilaisia ja työ on ihan supermonipuolista, myynti ja asiakkaiden kohtaaminen on parasta, summaa Leino.

Pitkään alalla toimineen Leinon mukaan Varsinais-Suomi alueena tarjoaa paljon mahdollisuuksia tehdä myyntiä eri toimialoilla.

Henkilöstöpalvelualan kasvu jatkuu ja henkilöstökumppanuuden tuoma joustavuus kiinnostaa yrityksiä entistä enemmän. On hienoa päästä rakentamaan kumppanuuksia oman yrityksen kautta. Tavoitteena on tehdä työn hakemisesta ja työntekijöiden löytämisestä helppoa, tiivistää Leino.

Go On Yhtiöt palvelee valtakunnallisesti

Go On toimii jo 24 paikkakunnalla, reilun 70 asiantuntijan voimin. Franchising-periaatteella toimivan henkilöstöpalvelualan ketjun kasvu on ollut nopeaa ja palvelut kattavat koko Suomen, pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Aikaisemmin Turun asiakkuuksia on hoidettu Satakunnasta käsin, joten uudesta vahvuudesta ollaan ketjussa todella iloisia.

Olemme todella tyytyväisiä, että löysimme Turkuun paikallisen yrittäjän, jolla on pitkä kokemus toimialalta ja vahvat verkostot Varsinais-Suomessa, kommentoi Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen, suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Etsitkö henkilöstökumppania Varsinais-Suomen alueella? Ota yhteyttä.

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 40 735 3975

kirsi.leino@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
team-go-on