Go On Lappeenrantaan uusi yrittäjä

Go On tähtää uuden yrittäjän myötä henkilöstöpalveluiden ykköseksi Etelä-Karjalassa. Uutena franchising-yrittäjänä on aloittanut 1.6. alkaen Pasi Kuosma. Koko ikänsä Etelä-Karjalan alueella vaikuttanut Kuosma on kokenut myynnin ammattilainen, jota henkilöstöpalveluala on vetänyt puoleensa jo useamman vuoden ajan.

Minulle tarjoutui yllättäen mahdollisuus hypätä yrittäjäksi kiinnostavalle toimialalle ja mietin, että nyt on ”once in a lifetime” mahdollisuus, jonka hylkääminen olisi varmasti jäänyt kaduttamaan. Tunsin ennestään Go On yrittäjät Kouvolasta, joten tiesin osaamisen tason ketjussa olevan korkea ja brändikuva mielessäni oli vahva, kertoo Pasi Kuosma.

Kuosma odottaa yrittäjyyden taipaleeltaan paljon ja uskoo toimialan jatkavan vahvaa kasvuaan. Pasi Kuosma kertoo, että Go On yrittäjäksi ryhtyminen tuntui oikealta valinnalta, vaikka toimiala onkin hänelle uusi.

Uskon, että vahvat alueelliset verkostot ja toimialueen tuntemus auttavat minua ottamaan haltuun henkilöstöpalveluliiketoiminnan Etelä-Karjalan alueella. Tulevaisuudessa yhä useampi yritys ulkoistaa omia henkilöstötarpeitaan, koska palvelu on joustavaa ja meiltä löytyy henkilöstöratkaisut sekä osaaminen moneen eri tilanteeseen, toteaa Kuosma.

Pasi Kuosma aikoo panostaa Go On Lappeenrannassa kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa sekä huolehtimalla erityisen hyvin työntekijöistään. Henkilöstövuokraus työmuotona on tullut jäädäkseen ja toimialalla menestymisen edellytyksenä onkin toimia eettisesti ja juridisesti oikealla tavalla.

On tärkeää reagoida tilanteisiin nopeasti ja ammattitaidolla. Sekä asiakkaiden että työntekijöiden hyvinvointi on meille elinehto. Meidän on annettava itsestämme hyvä työnantajamielikuva, jotta olemme houkutteleva yhteistyökumppani niin työntekijälle kuin asiakkaille, tiivistää Kuosma.

Go On Yhtiöt palvelee valtakunnallisesti

Go On toimii jo 24 paikkakunnalla, reilun 70 asiantuntijan voimin. Franchising-periaatteella toimivan henkilöstöpalvelualan ketjun kasvu on ollut nopeaa ja palvelut kattavat koko Suomen, pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

On hienoa saada uusi alueen erityispiirteet tunteva paikallinen yrittäjä Etelä-Karjalaan. Vinkki potentiaalisesta yrittäjästä tuli Go On Lappeenrannan aiemmilta yrittäjiltä Johanna Ahtiaiselta ja Jukka Koskiselta, jotka jatkavat liiketoimintaa Kymenlaaksossa ja keskittyvät jatkossa nostamaan Go Onin Kouvolassa ja Kotkassa toimialan ykköseksi, kommentoi Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen, suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Etsitkö henkilöstökumppania Etelä-Karjalan alueella? Ota yhteyttä, niin rakennetaan kumppanuus tukemaan liiketoimintaasi.

Pasi Kuosma

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 381 3117

pasi.kuosma@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on