Yritysmyyjä, LP Lakkapää Oy, Lappi

Yritysmyyjä, LP Lakkapää Oy, Lappi

Lakkapää on rauta-, rakennus- ja maatalouskauppaa Pohjois-Suomen alueella tekevä ketju ja paikallinen perheyritys. Lakkapään tarina alkoi vuonna 1964 Pellon kunnassa sijaitsevasta Juoksengin kylästä – nykyään Lakkapäällä on myymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lakkapää työllistää n. 70 henkilöä kaupan eri tehtävissä.

Etsimme nyt YRITYSMYYJÄÄ osaksi Lakkapään ammattilaisten joukkoa.

Yritysmyyjän tehtävänä on tehdä sekä uusasiakashankintaa että hoitaa nykyisiä asiakassuhteita aktiivisella myyntiotteella. Etsimämme henkilö on myyvän asenteen omaava omatoiminen tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta myyntityöstä. Työskentelyalueena on Lappi, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön.  Aiempi kokemus rauta- ja rakennusalasta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.1.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessa aiemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Yritysmyyjä, LP Lakkapää Oy, Lappi, Go On , Lappi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 29.10.2020 11:00 – 30.11.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi