Yritysmyyjä

Yritysmyyjä

Etsimme asiakkaallemme Ouluun

YRITYSMYYJIÄ.

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva tietopalveluita tuottava yritys, jolla on toimistot Oulun ydinkeskustassa ja Helsingissä. Asiakkaamme tarjoamat monipuoliset palvelut ovat yritysten käytettävissä soittamalla, internetissä, tekstiviestitse sekä mobiilisovellusten välityksellä.

Kasaamme tällä hetkellä yritysmyyjien pilottiryhmää, jolta löytyy intoa kehittää myyntiä yhdessä tiimipäällikön kanssa. Yritys mukautuu asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin kehittämällä tuotteitaan jatkuvasti, joten myyjiltä odotetaan mukautumiskykyä sekä tahtoa saavuttaa asetetut tavoitteet. Tarjoamme pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jossa pääset kehittymään myyjänä. Työtehtäväsi koostuvat pääosin palveluiden puhelinmyynnistä, työnkuvaan kuuluu myös tarjousten laatiminen sekä asiakkuuksien hoito.

Käytössäsi on hyvät kannustinjärjestelmät ja henkilökuntaedut, lisäksi työpaikalla panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti. Yrityksen kasvun myötä sinulla on mahdollisuus myös edetä urallasi. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinä voit kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön palkitsevan bonusjärjestelmän avulla.

Hakijan aikaisempi kokemus yritys- ja puhelinmyynnistä katsotaan eduksi. Etsimämme myyjä haluaa sitoutua yrityksen kehittämiseen ja tavoitteisiin pitkällä aikavälillä. Toivomme sinun olevan sanavalmis, oma-aloitteinen ja sinulla on tahtotila menestyä sekä tienata hyvin.

Palkkaus: 2000 €/kk + bonukset
Työ aika: Ma-pe klo 8-17 välillä (liukuva)
Työsuhde: Vakituinen

Mikäli koet olevasi etsimämme myyjä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anna-Kaisa Sistonen, puh. 0400 54 8811. Tartu rohkeasti puhelimeen ja myy itsesi meille!

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Yritysmyyjä, Go On Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 8.2.2019 – 25.2.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: 2000 €/kk+bonukset

Käsittelijä:

Anna-Kaisa Sistonen

HR-asiantuntija +358 400 548 811 anna-kaisa.sistonen@go-on.fi