Yleisten tilojen siistjä,Santa's Hotel Santa Claus

Yleisten tilojen siistjä,Santa's Hotel Santa Claus

Talvisesongiksi Lapin pääkaupunkiin, vilkkaan keskustan ja Napapiirin sykkeeseen? Santa’s Hotels Santa Claus Rovaniemen keskustan sydämessä sekä Santa’s Igloos Napapiirillä tarjoavat tasokasta palvelua niin kansainvälisille kuin kotimaisille matkailijoille. Lumoava, elämyksellinen, mieleenpainuva. Tätä kaikkea on Santa’s Hotels! Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-santa-claus-rovaniemi/

Etsimme asiakasyrityksellemme Santa’s Hotel Santa Clausiin YLEISTEN TILOJEN SIISTIJÄÄ kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin, määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2023-2024. 

Työssä pääset tutustumaan mielenkiintoiseen majoituskonseptiin, joissa jokainen päivä on erilainen! Työtehtäviisi kuuluu hotellin yleisten tilojen siivoamisesta vastaaminen ja tarvittaessa myös hotellihuoneiden siivousta – työpanoksesi on asiakkaiden viihtyvyydelle erittäin tärkeä! Työvuorot ajoittuvat aikaiseen aamuun, alkaen klo. 05:00 tai 05:30, joskus poikkeuksellisesti myös aikaisemminkin. 

Työpäivät ovat vaihtelevia, pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä mahdollisuuden työllistyä myös muihin Santa’s Hotelsin toimipisteisiin! Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2023, päättyen maalis-huhtikuulle 2024, hyvä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Toivomme sinulta:

– Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Paineensietokykyä 

– Suomen tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

– Koko- tai osa-aikaisen työn oman elämäntilanteesi mukaisesti

– Monipuoliset työtehtävät

– Asuntomahdollisuuden

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

– Hyvät jatkomahdollisuudet muissa Santa’s Hotelsin toimipisteissä esimerkiksi Luostolla tai Saariselällä

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa sekä rahanarvoiset, koko Suomen kattavat henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi. 

Hae työtä

Yleisten tilojen siistjä,Santa's Hotel Santa Claus, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 05.09.2023 – 26.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes/Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi