Vuoropäällikkö Shell Matkakeskus, Restel Oy

Vuoropäällikkö Shell Matkakeskus, Restel Oy

Vuoropäällikkö Shell Matkakeskus Jyväskylä

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla Restel ketjun uusin Helmi! Haemme vuoropäällikköä asiakkaallemme Shell Matkakeskuksen asemalle.

Mitä pääset Shell Matkakeskuksessa tekemään?

Vastuualueesi:

Kokemus huoltamo- taikka kioskityöstä katsotaan eduksi.

Vuoropäällikkönä toimit osana yksikön johtoryhmää ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Toimit myös tarvittaessa yksikön päällikön sijaisena.

Esimiestehtävien lisäksi osallistut aseman suorittavaan työhön, johon kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä ja myyntityötä. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka Matkakeskus on avoinna 24 h kaikkina viikonpäivinä ja vuoroissa työskennellään osittain myös yksin. Tarkastathan, että pääset kulkemaan työvuoroihin työaikojen puitteissa, mikäli sinulla ei ole omaa autoa.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan muita työntekijöitä suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä. Aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Matkakeskuksella jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 102 h/3vko. Shell Matkakeskus on auki ympäri vuorokauden, joten työ on kolmivuorotyötä, sisältäen myös yövuoroja.

Mikäli koet olevasi uusi Matkakeskus Shellin vuoropäällikkö, niin laita hakemuksesi haun mukaisesti.  Annan mielelläni lisätietoja työtehtävästä  Anu Ilvonen, 0401402201 tai anu.ilvonen@go-on.fi

Hae työtä

Vuoropäällikkö Shell Matkakeskus, Restel Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 07.04.2021 – 18.04.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: työehtosopimuksen mukaisesti

Käsittelijä:

Anu Ilvonen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 40 140 2201

anu.ilvonen@go-on.fi