Vuoropäällikkö, Restel Meri Martina Yyteri

Vuoropäällikkö, Restel Meri Martina Yyteri

Haluaisitko työskennellä kesän Suomen kauneimmalla hiekkarannalla, Yyterissä? Meri Martina on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. https://www.martina.fi/merimartina

Etsimme nyt Meri Martinaan Porin Yyteriin VUOROPÄÄLLIKKÖÄ/KOKKIA määräaikaiseen työhön

Etsimme Vuorovastaavaa uuteen Meri Martina ravintolaan. Sovit tehtävän mainiosti, mikäli olet toiminnan kehittäjä ja osaat toimia tulosvastuullisesti. Olet ihmisjohtaja, joka osaa lukea ja toimia vaativissakin tilanteissa upeasti saaden tiimin toimimaan mutkattomasti ja hymyssä suin.

Jotta pärjäisit tässä hommassa, tulisi sinulla olla alan koulutus. Aikaisempi kokemus sekä näytöt ansioituneesta esimiestyöstä katsotaan eduksesi hakuprosessissa. Sinulta tulee löytyä myös osaamista ostotoimintaan, hävikin ja katteen hallintaan. Tärkeää on myös sitoutuminen konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki.

Koska meillä on täällä niin hyvä työporukka, toivomme myös uudelta työkaverilta tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että omalla positiivisella asenteellasi ylläpidät hyvää tiimihenkeä ja johdat tiimiäsi huippusuorituksiin. Ilahdutathan omalla läsnäolollasi niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuun aikana ja kestävät aina elokuun loppuun asti.

Kesäkaudella tunteja on tarjolla keskimäärin 112,5h/3vko ja tulet työllistymään Restel Tapahtumaravintolat Oy:n kirjoille.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.Muista liittää CV sekä palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisää Go On Porin toimistosta p. 044-980 2826 tai pori@go-on.fi

Hae työtä

Vuoropäällikkö, Restel Meri Martina Yyteri, Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 11.05.2022 09:00 – 31.05.2022 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuspalkka/palkkatoive

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi