Vuoropäällikkö Burger King

Vuoropäällikkö Burger King

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka nauttii asiakaspalvelutyöstä ja haluaa kehittyä alalla?

 

Etsimme vuoropäälliköitä Burger Kingeihin Helsinkiin ja Espooseen. Pääset vuoropäällikkönä osaksi Burger Kingin mahtavaa tiimiä ja tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy noin 75-112,5h / 3vkoa. Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat klo 08-05 välille, ravintolan aukioloajoista riippuen.

 

Vuoropäällikkönä viihdyt työssä ihmisten parissa ja vastaat vuorojen sujuvasta läpiviennistä omalla esimerkilläsi. Sinulla on ammattimainen ote työhön ja taito keskittyä moneen asiaan samaan aikaan. Odotamme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus ravintola-alan työtehtävistä ja että olet mielellään jo kerryttänyt aiempaa kokemusta esimiestehtävistä joko ravintola-alalta tai muulta alalta. 

 

Tarjoamme sinulle:

 

  • Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi.
  • Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.
  • Kilpailukykyisen palkan 12,86€/h, sillä työ on vaativaa ja arvostamme sinua
  • Kansainvälisen suuryrityksen tuen
  • Restelin kattavat henkilöstöedut

 

Toivomme sinulta:

 

  • Reipasta ja positiivista asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisuasennetta
  • Halua oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä
  • Uskoa itseesi, tiimiisi ja ammattitaitoosi
  • Rentoa ja avointa, mutta määrätietoista esimiesasennetta
  • Joustavuutta työskennellä vuorotyössä

 

Edellytämme tehtävässä hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen voi käydä suorittamassa rekrytointiprosessin aikana tai ennen työn aloitusta.

 

Burger King on osa Restel-konsernia, joka tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! 

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja toivoisimme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-spesialisti Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Vuoropäällikkö Burger King, Uusimaa Espoo, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 04.10.2022 07:00 – 17.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi