Vuoromestari, Amarillo Rovaniemi

Vuoromestari, Amarillo Rovaniemi

Rovaniemen Amarillo huokuu nykyaikaista ja uniikkia tunnelmaa – tuoreista raaka-aineista valmistetut klassikkoherkut ja uutuudet pienempään ja isompaan nälkään kutsuvat herkuttelemaan vaikka isommallakin porukalla. Rento fiilis houkuttelee elämysten pariin uudestaan ja uudestaan! Lue lisää: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/rovaniemi/amarillo-rovaniemi

Etsimme nyt osaksi Rovaniemen Amarillon keittiöön ammattitaitoista VUOROMESTARIA.

Amarillon vuoromestarina monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu henkilöstöstä sekä keittiön toiminnoista vastaaminen omassa vuorossa sekä keittiön toimintojen kehittäminen yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Rovaniemen Amarillossa on tekemisen meininki, rempseä ilmapiiri ja kannustava työyhteisö, jossa on mukava työskennellä. Vuoromestarina teet vuoroissa pääsääntöisesti suorittavaa työtä keittiössä, joten edellytämme sinulta jo aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä ja mieluiten myös esimerkiksi vuoromestarin tehtävästä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä, avointa asennetta, intohimoa alaan sekä suomen kielen taitoa.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja jätä hakemuksesi www.go-on.fi – sivujen kautta. Kerro hakemuksellasi aiemmasta työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi. Nähdään haastattelussa!

Hae työtä

Vuoromestari, Amarillo Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 10.05.2022 – 31.05.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi