Vuoroesihenkilö, Comforta Oy, Sodankylä

Vuoroesihenkilö, Comforta Oy, Sodankylä

Comforta  on hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Comforta toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä työllistäen yhteensä yli 500 henkilöä. Comfortalaiset tukevat asiakkaidensa liiketoimintaa vahvalla ja ammattitaitoisella hygieenisellä ja sertifioidulle tekstiilipalvelulla. Lue lisää: https://lindstromgroup.com/fi/yritys/comforta/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Comforta Oy:lle Sodankylään vastuuntuntoisia ja luotettavia VUOROESIHENKILÖITÄ.

Comfortalla tekstiilinhuoltajan tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. pyykin lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Vuoroesihenkilönä olet vastuussa uusien työntekijöiden perehdytyksestä, tuotannon sujuvuudesta ja muista tiimiesihenkilön päivittäisistä tehtävistä omassa vuorossasi. Työhön kuuluu myös suorittavaa työtä tuotantotyöntekijänä.

Työ on 3-vuorotyötä. Kokoaikainen työsuhde (37,5h/vk) alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tarjolla on vakituinen työsuhde, mutta se on mahdollista räätälöidä myös määräajaksi, mikäli se sopii sinulle paremmin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Comfortan ja työntekijän välille.

Tarjoamme:

– Tarvittaessa ilmaisen asunnon paikkakunnalta työsuhteen ajaksi
– Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa

– Comfortan tuen työtehtäväsi suorittamiseen

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Kokoaikaisen, vakituisen työn!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi sekä Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää Go Onin nettisivujen kautta www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriastasi ja nykytilanteestasti tai liitä CV hakemukseesi. Rekrytointiprosessi on käynnissä jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan hae jo tänään!

Hae työtä

Vuoroesihenkilö, Comforta Oy, Sodankylä, Lappi Sodankylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 03.05.2022 08:00 – 05.06.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES TVL 4 + tiimiohjaajan lisä

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi