Viimeistelijä/kokoonpanija, Alteams Oy

Viimeistelijä/kokoonpanija, Alteams Oy

Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Heidän liikevaihtonsa on noin 90 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1700 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 150.

Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Oy on osa Kuusakoski Groupia.

Etsimme asiakkaallemme VIIMEISTELIJÄÄ/KOKOONPANIJAA vakituiseen työsuhteeseen Laihialle.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia metallitöitä, osaamisesi mukaan. Työpäivä kuluu kuin siivillä valukappaleiden kappaleiden jäysteen poiston, impregroinnin ja kappaleiden kokoonpanon parissa. Työnkuva voi kehittyä hyvinkin monipuoliseksi ja vaihtelevaksi. Työtehtäviisi voi kuulua myös kappaleen vaihtoa FMS-koneistuslinjalla ja kitkahitsausta.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä intoa oppia uutta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on toivottavaa. Koulutustausta tehtävään voi olla vaikkapa metallialan perustutkinto. Tässä tehtävässä on mainio mahdollisuus kehittyä metallialan moniosaajaksi!

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, joka alkaa Go On Pohjanmaan kautta, mutta tässä on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omaksi työntekijäksi! Palkka tulee koostumaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti! Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi sekä liitä mukaan ansioluettelo ja mahdollinen suosittelija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Viimeistelijä/kokoonpanija, Alteams Oy, Pohjanmaa Laihia

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 18.11.2022 08:00 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija, SHL +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi