Viherosaaja, Kotka

Viherosaaja, Kotka

Etsimme kiinteistöalan asiakkaallemme Kotkaan

VIHEROSAAJAA

Olet viheralan ammattilainen, tunnet pihojen ylläpitohoidon niksit ja hallitset viherrakentamisen salat. Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet, ja tehdä niistä toteuttamiskelpoisen suunnitelman tiimin työn tueksi. Tehtävässä vastaat työvaiheiden suunnittelusta, aikataulutuksesta, toteutuksen valvonnasta, työturvallisuudesta ja rakentamisen laadusta. Työnkuvaan kuuluu yhteistyö alihankkijoiden kanssa. Talvikaudella työtehtävät koostuvat mm. asiakasyhteistyöstä ja lumitöiden hallinnollisista työtehtävistä.

Työssä tarvitset myös perustaitoja tarjouslaskennasta. Työpisteesi sijaitsee Kotkassa ja työkohteet sijaitsevat Kotkan sekä Etelä-Kymenlaakson alueella. Työaika on päivittäin klo 7-14.30.

Odotamme sinulta:

– puutarhurin/hortonomin/vastaavaa koulutusta

– kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta kehittyä alalla

– hyviä vuorovaikutustaitoja

– tiiminveto kokemus katsotaan etuna

 

 Tarjoamme:

– monipuolisen työnkuvan jota tehdään ympäri vuoden

– asianmukaisen, nykyaikaisen kaluston

– hyvän työilmapiirin ja reilut kollegat

– TES:n mukaisen palkkauksen

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Hae työtä

Viherosaaja, Kotka, Kymenlaakso Kotka

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.05.2022 – 05.06.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi