Verkostoasentaja, Rovaniemi

Verkostoasentaja, Rovaniemi

Rovakairan Verkonrakennus Oy on verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Yhtiö tarjoaa kaikki palvelut sähkönjakeluverkkoihin liittyen joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla. Toiminta-alue peittää koko Lapin ja yhtiö on tottunut toimimaan pohjoisen haastavissa olosuhteissa jokaisena vuodenaikana. Tässä kohtaa ei ole syytä kuitenkaan pelästyä. Et sinä yksin tule tästä vastaamaan, vaan työkaverinasi on 50 muutakin. Rovakairan Verkonrakennus Oyllä pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä, sillä sähköverkot ovat merkittävä osa yhteiskunnan pyörittämisessä. Käy tutustumassa osoitteessa https://rovakairanverkonrakennus.fi/

Haemme asiakkaamme sähköiseen joukkoon ammattitaitoisia VERKOSTOASENTAJIA Rovaniemen, Kittilän ja Sodankylän toimipisteisiin!

Verkostoasentajana työpäiväsi koostuvat sähkönjakeluverkkojen asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Osaavan tiimin tuki sekä laadukkaat työvälineet takaavat onnistumisen työssäsi jokaisena päivänä. 

Edellytämme sinulta sähköalan peruskoulutusta sekä 1–3 vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alalla tarvittavat työturvakortit ja koulutukset sekä C-luokan ajokortti katsotaan eduksi. Saat hyvät eväät ammattitaitosi kehittämiseen sekä tuen kouluttautumiseen työsi ohella. Työsuhteen aloitusajankohta sovitaan erikseen.

Tarjoamme rennon ja kannustavan ilmapiirin työpaikalla, jossa luottamus ja kaverin auttaminen ovat avainasemassa. Mukaviin työsuhde-etuihin kuuluu esimerkiksi lounas- ja virike-etu, työsuhdepyöräetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajantapaturmavakuutus sekä Levin mökki. Rovakairan Verkonrakennus Oy haluaa varmistaa, että työntekijällä on aidosti hyvä olla töissä ja tietysti myös töiden jälkeen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Kerrothan myös missä toimipisteessä haluaisit työskennellä. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Verkostoasentaja, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 05.09.2023 – 26.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi