Vastaava kokki, Classic Pizza Restaurant

Vastaava kokki, Classic Pizza Restaurant

Classic Pizza Restaurant on kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoava, perinteitä kunnioittava mutta jatkuvasti uudistuva pizzaravintola, joita löytyy jo 17 Suomessa. Parhaista raaka-aineista loihditut palkitut tuotteet, laadukas ja ystävällinen tarjoilu sekä viihtyisät tilat houkuttelevat asiakkaat viihtymään uudelleen ja uudelleen. Lue lisää: https://classicpizza.fi/

Etsimme nyt Classic Pizza Restaurantille Rukan toimipisteeseen ammattiylpeää ja kehittymishaluista KOKKIA TAI KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Classic Pizza Restaurantin suussasulavien ja laadukkaiden tuotteiden valmistus sekä muut keittiön päivittäiset tehtävät. Tehtävässä on kuitenkin mahdollista myös vastuullisempaan rooliin – keittiön vastaavana kokkina / vuoropäällikkönä olet vastuussa vuorossasi keittiön toiminnasta, tilauksista, varastonhallinnasta ja lakisääteisistä seurannoista. Tämä pesti onkin oiva mahdollisuus myös sinulle, jolla on jo kokemusta keittiön työtehtävistä, mutta haluaisit oppia myös vastuullisempia tehtäviä!

Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä Classic Pizza Restaurantin tuotteisiin sekä muihin työtehtäviin. Edellytämme aiempaa kokemusta ja koulutusta keittiön työtehtävistä, ammattiylpeyttä ja sitä, että ruokaelämyksien tuottaminen asiakkaille on sydämen asiasi. Suositussa ravintolassa päivät voivat olla hyvinkin kiireisiä, joten olethan tottunut hektiseen työympäristöön. Työkielesi voi olla suomi tai englanti. Edellytämme hygieniapassia. 

Classic Pizza Restaurantissa sinua odottavat Restelin henkilöstöedut, mukavat työkaverit, laadukas tuote, miellyttävät asiakkaat ja ennen kaikkea motivoiva, uusi työhaaste! Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan henkilöstöpalveluyritys Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan täytä hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi sekä työ- ja koulutushistoriastasi. Kutsumme hakemusten perusteella videohaastatteluun jo hakuaikana.

Hae työtä

Vastaava kokki, Classic Pizza Restaurant, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 29.04.2022 – 05.06.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi