Vastaanottovirkailijoita talvisesonkiin, Lappi

Vastaanottovirkailijoita talvisesonkiin, Lappi

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Tartu tilaisuuteen – etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin vastaanottovirkailijoita sesongiksi 2021-2022!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme – miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Utsjoella, Ylläksellä, Saariselällä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Työvuorot ovat arkisin ja viikonloppuisin sekä aamulla, päivällä, illalla että yöllä. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta hotellin vastaanotossa työskentelystä sekä suomen ja englannin kielen taitoa unohtamatta aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun kiireenkin keskellä.

Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tarpeiden mukaan muutamasta viikosta usean kuukauden sesonkiin kohteesta ja omasta käytettävyydestäsi riippuen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi onko sinulla toiveita työpaikan sijainnille ja ajankohdalle. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi ja Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi 

Hae työtä

Vastaanottovirkailijoita talvisesonkiin, Lappi, Keski-Suomi, Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa Jyväskylä, Inari, Kolari, Rovaniemi, Utsjoki, Tampere, Oulu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.07.2021 – 17.10.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi