Vastaanottovirkailija, Santa Claus Holiday Village

Vastaanottovirkailija, Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva koko perheen lomakohde ja suosittu käyntikohde. Alue tarjoaa huikeat puitteet ja tekemistä moneen makuun; Maukasta ruokaa, shoppailumahdollisuuksia myymälöissä, paikallisia aktiviteettejä, laadukasta majoitusta kotoisissa mökeissä sekä voit tavata alueen päähahmon; joulupukin! Lue lisää: https://www.santaclausholidayvillage.fi/fi/etusivu/

Etsimme nyt Santa Claus Holiday Villagen asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista VASTAANOTTOVIRKAILIJAA joko talvisesongin ajaksi tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Santa Claus Holiday Villagessa asiakkaat majoittuvat laadukkaissa ja kodikkaissa mökeissä lomakylän palveluiden välittömässä läheisyydessä tai suiteissa omassa rauhassa luonnon ympäröimänä. Santa Claus Holiday Villagen alueelta asiakkaat löytävät tekemistä lyhempään tai pidempään majoitukseen – ehdottomasti kokemisen arvoiset aktiviteetit, ihastuttavat ja monipuoliset myymälät sekä herkulliset ravintolapalvelut.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluvat normaalit vastaanottovirkailijan tehtävät; asiakkaiden sisään- ja uloskirjaukset Opera Cloudia käyttäen, asiakkaiden opastaminen ja avustaminen alueella sekä sähköposti- ja puheluliikenteen hoitaminen. 

Tässä työssä on mahdollisuus työllistyä joko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai sesongiksi 2022-2023. Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan nopeastikin. Kausityö alkaa 1.11.2023 ja päättyy sopimuksen mukaan maaliskuun lopussa – huhtikuun lopussa 2023. Työsuhde on kokoaikainen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta hotellin vastaanottovirkailijan tehtävistä ja vähintään yhden varausjärjestelmän hallintaa

– Hyvää paineensietokykyä ja organisointikykyä

– Ulospäinsuuntautunutta työotetta

– Asiakaspalvelualtista ja iloista työotetta

– Suomen ja englannin kielien hallintaa, muut kielet katsotaan eduksesi

– B-luokan ajokorttia

Tarjoamme:

– Monipuoliset työtehtävät 

– Kattavan perehdytyksen

– Kansainvälisen ja uniikin työympäristön

– Santa Claus Holiday Villagen ammattilaiset ympärillesi

– Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut ja tuen työsuhdeasioissa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio: anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työhistoriastasi ja nykytilanteestasi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan hae jo tänään!

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Santa Claus Holiday Village, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi