Vastaanottovirkailija, Pyhätunturi Oy, Pyhä

Vastaanottovirkailija, Pyhätunturi Oy, Pyhä

Vastaanottovirkailijaksi Pyhätunturille?

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Tartu tilaisuuteen nyt! Haemme joukkoomme Vastaanottovirkailijoita määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloitukset tehtävissä ovat heti marraskuun alussa. Työsuhteet ovat määräaikaisia 30.4.2024 saakka. 

Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole edellytyksenä työllistymisellesi. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Meille tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hotelli Pyhätunturin vastaanotto on yksi koko tunturin keskeisistä asiakaspalvelupisteistä ja toimii alueen yhtenä infopisteenä. Vastaanotto toimii hotellitoimintojen ohella Kultakero-, PyhäLinna- ja PyhäSuites-huoneistojen vastaanottona. Lisäksi sen yhteydessä toimii minimarket/kioski, jota pyöritetään vastaanottohenkilöstön toimesta.

Työssä pääset osaksi asiakkaiden unohtumatonta vierailua sekä palvelemaan monipuolisesti matkailijoita, joita Pyhän tunnelma, puhdas luonto ja erilaiset aktiviteetit houkuttelevat. Työ on kaksivuorotyötä. Osa-aikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme Marava TES:sta. Työtunteja on tarjolla aina vähintään 70h tai 90h/3vk sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti tuntimäärä tulee olemaan lähellä kokoaikaista. Työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Avustamme tarvittaessa asunnon suhteen. 

Toivomme sinulta:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa oppia uusia työtehtäviä
 • Reipasta asennetta sekä itsenäistä otetta työhön   
 • Kiinnostusta ulkoiluharrastuksiin sekä niihin liittyviin tuotteisiimme

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön alati kasvavassa vapaa-ajankeskuksessa
 • Pitkän määräaikaisen työsuhteen huhtikuun 2024 loppuun saakka
 • Takuutunnit: vähintään 70h tai vähintään 90h kolmessa viikossa – pääsääntöisesti tuntimäärä lähellä kokoaikaista
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Asuntomahdollisuuden
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
 • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!
 • Hyvät harrastusmahdollisuudet
 • Hyvät työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Pyhä on Itä-Lapin helmi, josta löydät tasokkaan ja kehittyvän hiihtokeskuksen, upeasti hoidetut rinteet ja Suomen parhaat mahdollisuudet harrastaa vapaalaskua.

Meille tärkeää on säilyttää aito Lapin tunnelma ja vaalia sitä omaleimaista tunturifiilistä, josta Pyhä tunnetaan. Haluamme kasvattaa Pyhää kestävästi ja kansallispuiston luontoa kunnioittaen niin, että myös seuraavat ja sitä seuraavat sukupolvet saavat siitä nauttia. Tulevina vuosina panostamme Pyhän kehittämisessä laadukkaaseen majoitukseen, uusiin palveluihin ja vapaalaskuun.

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ohjaten kaikkea tekemistämme tunturissa. Tavoitteemme on olla maailman puhtain hiihtokeskus. Sen lisäksi haluamme olla alan halutuin työnantaja. Tervetuloa tunturiin töihin, ystävä.

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Pyhätunturi Oy, Pyhä, Lappi Pelkosenniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 04.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi