Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel

Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin VASTAANOTTOVIRKAILIJA-MYYJÄÄ.

Tässä työssä tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat vastaanottovirkailijan että myyjän työt. Vastaanottovirkailijana tärkeimpiä tehtäviä ovat vieraiden sisään- ja uloskirjaus, vieraiden avustaminen ja alueesta kertominen sekä muut vastaanoton perustehtävät tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Myyjän työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, varausten teko sekä lisäpalveluiden ja lippujen myynti. Varausjärjestelmänä on käytössä Travius. Työspisteesi voi vaihdella Lehtojärven ja Napapiirin toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etusi.

Työt alkavat marraskuussa sopimuksen mukaan ja päättyvät 13.3.2022. Työtunteja on 30-40 viikossa. Vuoroja on arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 01.12.2021 – 13.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi