Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel

Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2023-2024 VASTAANOTTOVIRKAILIJA-MYYNTIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ.

Tässä työssä tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat vastaanottovirkailijan ja myyjän työt. Vastaanottovirkailijana tärkeimpiä tehtäviä ovat vieraiden sisään- ja uloskirjaus, vieraiden avustaminen ja alueesta kertominen sekä muut vastaanoton perustehtävät tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Myyntipalvelussa tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, varausten teko sekä lisäpalveluiden ja lippujen myynti. Työpisteesi voi vaihdella Lehtojärven ja Napapiirin toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on etusi.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä syyskuun lopussa ja päättyvät maaliskuun lopussa. Vuoroja on arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Vastaanottovirkailija-myyjä, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi