Vastaanottovirkailija, Hotelli-Ravintola Alma

Vastaanottovirkailija, Hotelli-Ravintola Alma

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Radanvarsihotelli Alma etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VASTAANOTTOVIRKAILIJAA.

Etsimällämme henkilöllä on etuudestaan kokemusta vastaanottovirkailijan työtehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen ja muuttuviin tilanteisiin. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta löytyy kokemusta myös kokous- ja myyntipalveluista ja olet valmis kehittämään tätä osa-aluetta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Hotellinx- järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen työkokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio, puh. 040 734 3195/ marika.vainio@go-on.fi

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Hotelli-Ravintola Alma, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 16.05.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Marika Vainio

HR-koordinaattori +358 40 734 3195

marika.vainio@go-on.fi