Vastaanottovirkailija, Hotel Ylläshumina

Vastaanottovirkailija, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin – safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Ylläshuminan tiimi etsii VASTAANOTTOVIRKAILIJAA tulevaan talvisesonkiin!

Hotellin vastaanoton monipuolisessa tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä hotellin muiden osastojen kanssa. Vastaanotat vieraat ammattitaidolla, kerrot alueesta ja alueen mahdollisuuksista ja aidosti haluat, että vieraat viihtyvät ja saavat täydellisen kokemuksen hotellin vieraana. 

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä, itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä, sujuvaa suomen ja englannin kielien hallintaa sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Saksan kielen hallinta ja Hotellinx Cloudin tuntemus ovat etusi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää kauden loppuun. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi.

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Hotel Ylläshumina, Lappi Kolari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi