Vastaanottovirkailija, Hotel Levi Panorama

Vastaanottovirkailija, Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panoraman 170 hotellihuonetta ja 24 Levi Chalets -huoneistoa tarjoavat majoitusta monissa eri huonetyypeissä. Ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja Ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Haaveiletko Lapin taianomaisesta tunnelmasta? Vielä ehdit tarttua tilaisuuteen – etsimme nyt tasokkaisiin hotelleihin, Hotel Levi Panoramalle ja Hotel K5:lle, vastaanottovirkailijaa talvikaudeksi 22-23!

Työssä pääset osaksi asiakkaiden unohtumatonta vierailua sekä palvelemaan monipuolisesti matkailijoita, joita Levin tunnelma, revontulet, lumi ja erilaiset aktiviteetit houkuttelevat. Työ on kaksivuorotyötä. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko vierailun ajan kiireenkin keskellä. Eduksi katsotaan aiempi kokemusta hotellin vastaanotossa työskentelystä ja/tai alan koulutus. Meille tärkeintä on kuitenkin reipas asenne – perehdytämme sinut kyllä työtehtäviisi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä perehdytyksellä ja kestää talvikauden loppuun. Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vk. Työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongin näköalapaikalla
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Asuntomahdollisuuden
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Hotel Levi Panorama, Lappi Kittilä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 16.11.2022 – 30.11.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi