Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija

Radanvarsihotelli Alma etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VASTAANOTTOVIRKAILIJAA.

FINNISH TRAVEL GALAN VUODEN MAJOITUSLIIKE 2022

Suomen Matkailualan Liiton järjestämässä Finnish Travel Galassa 4.11.2022 palkittiin matkailuyrityksiä, -toimijoita ja -kohteita kaikkiaan yhdeksässä kategoriassa. Hotelli Alma valittiin voittajaksi Vuoden Majoitusliike -kategoriassa!

Hotelli Alma Seinäjoen keskustassa tarjoaa neljän eri tyylisuunnan majoitusta:
Puurakenteinen Päärakennus mahdollistaa jugend -tyylisen yöpymisen tilavissa huoneissa.
Alman Tornin vanhaan höyryvetureiden vesitorniin saneeratut rouheat tiiliseinäiset huoneet saunalla tarjoavat uniikin hotellikokemuksen läheltä ja kaukaa tuleville.
Alman Uusi Torni on moderni kokonaisuus historiallisella twistillä. Hiotut yksityiskohdat luovat sujuvan hotellikokemuksen.
Pollarin Talossa majoitut historiallisessa rakennuksessa, joka siirrettiin Ylistarosta Seinäjoen keskustaan 1911 ja siitä Alman pihapiiriin 2019. Vuonna 2022 ”kaksifooninkisen” pohjalaistalon yläkertaan saneerattiin kaksi sviittiä.

Hotelli Alman vastaanotto palvelee Uuden Tornin aulassa.

Etsimällämme henkilöllä on etuudestaan kokemusta vastaanottovirkailijan työtehtävistä kuten huonevarauksien hoitamisesta tulo- ja lähtöselvityksineen sekä asiakkaiden opastamisesta. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen ja muuttuviin tilanteisiin. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta löytyy kokemusta myös kokous- ja myyntipalveluista ja olet valmis kehittämään tätä osa-aluetta. Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Hotellinx- järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen työkokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668/ anita.koskinen@go-on.fi

Hae työtä

Vastaanottovirkailija, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 22.05.2023 – 04.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa Tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi