Vastaanoton vuorovastaava, Snowman World

Vastaanoton vuorovastaava, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Napapiirillä sijaitsevaan Snowman Worldiin VASTAANOTON VUOROVASTAAVAA kaudeksi 2023-2024!

Snowman Worldin front deskissä myydään lippuja Snowman Worldiin, opastetaan ja kerrotaan alueesta yleisesti asiakkaille paikan päällä, järjestetään kuljetuksia asiakkaille Arctic Snow Hotelin toimipisteiden välillä sekä vastataan vastaanoton kassasta. 

Vastaanoton vuorovastaava on vuorossaan yksi front deskin työntekijöistä sekä toimii työntekijöiden tukena ja apuna haastavissa tilanteissa. Vuorovastaava vastaa vuorossaan siitä, että toiminta frontissa on sujuvaa. Lisäksi vuorovastaavan tehtävänä on puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoitaminen. Tehtävä edellyttää tekijältään jo kokemusta vastaanottotyöstä esim. hotellissa tai leirintäalueella, hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisukykyä ja aitoa halua tuottaa asiakkaille huikeita elämyksiä lumen ja jään parissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on etusi työmatkojen taittamiseen. 

Kokoaikainen työ alkaa marraskuun lopussa ja päättyy talvikauden päätyttyä maaliskuun lopussa. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna n.klo 9:30-15 tai 14-21 välillä. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Vastaanoton vuorovastaava, Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi