Varhaisjakelijaksi Posti Oy:lle

Varhaisjakelijaksi Posti Oy:lle

Posti on yksi Suomen, Ruotsin ja Baltian johtavista jakelu- ja logistiikkayhtiöistä. Postin tavoitteena on huolehtia asiakkaiden arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla monipuolisen valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Postilla on Suomen kattavin palveluverkosto ja he käyvät arkisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Lisätietoja yrityksen nettisivuilta osoitteesta: https://www.posti.fi/fi

Etsimme nyt asiakkaallemme VARHAISJAKELIJOITA Äänekosken, Pihtiputaan ja Saarijärven alueille.

Työssäsi vastaat postin varhaisjakelusta 4-5 tunnin vuoroissa, töitä tehdään 6 yötä töitä ja 2 yötä vapaata syklillä. Työvuorot sijoittuvat klo 01-06 välille. Jakelureitit kuljetaan Postin autolla, joten työ edellyttää B-ajokortin.

Odotamme tekijän olevan oma-aloitteinen ja joustava persoona, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtä tehdään säässä kuin säässä ja reitillä kuljetaan erilaisilla alueilla sekä kiivetään paljon rappusia pitkin.

Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, vaan hyvä motivaatio työtä kohtaan ja halu oppia takaavat työssä onnistumisen! Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Viikkotyöaika on noin 20h/viikko. Äänekoskella ja Pihtiputaalle etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteesen, ja Saarijärven alueella työ olisi keikkatyötä.

Jos koet olevasi etsimämme tekijäpersoona, jätä hakemuksesi tehtävään Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 14.8.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Pinja Hytönen / 040 820 6963 / pinja.hytonen@go-on.fi

Hae työtä

Varhaisjakelijaksi Posti Oy:lle, Keski-Suomi Karstula, Laukaa, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 28.07.2022 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES