Varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Etsitkö varastotöitä? Kiinnostaisiko sinua tehdä joustavasti töitä useassa eri yrityksessä? Oletko kokenut ammattilainen, joka etsii lisätienistejä? Vai etsitkö ponnistuslautaa logistiikka-alan syövereihin? Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin jatkahan lukemista.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin osa-aikaisiin, eri mittaisiin, keikkaluontoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Työtehtäväsi saattavat olla esimerkiksi hyllyttäjä, keräilijä tai trukinkuljettaja. Oman osaamisesi ja asiakkaan tarpeen mukaan. Töitä pääset tekemään joustavasti erilaisissa työympäristöissä. Go On:in työtekijänä pääset itse vaikuttamaan tekemääsi työmäärään, saat tehdystä työstä vähintään tes:in mukaisen palkan, tukenasi on toimiston asiantunteva porukka ja kaiken kukkuraksi pääset Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman piiriin.

Hakemamme henkilö voi olla myös vasta työelämää aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Työkokemusta tärkeämpi hakemamme kriteeri on ASENNE. Kaiken muun voit oppia työtä tekemällä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan täytyy löytyä takataskusta. 

Laitathan hakemuksesi CV:n kanssa tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voit kysellä Go On Helsingin toimistolta arkisin 9-16. p. 020 779 8893 tai helsinki@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, Go On , Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto:

Hakuaika: 20.11.2020 – 13.12.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi