Varastotyöntekijäksi Valmetin valimolle

Varastotyöntekijäksi Valmetin valimolle

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ valimon puolelle. Työsuhde on alkuun määräaikaisen vuoden 2022 loppuun asti.

Valmet Jyväskylän valimo valmistaa käsin kaavattuja valuja paperikone-, tuulivoima- ja laivateollisuuden sekä muun teollisuuden tarpeisiin. Valimon varastolla työskentelet esimerkiksi saapuvan sekä lähtevän tavaran ja hyllytyksen työtehtävissä, jota varten toivommekin sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta trukkityöskentelystä. Työssä menestyminen edellyttää myös perus tietoteknistä osaamista Office-ohjelmien parista sekä osaamista toimia toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Odotamme sinulta lisäksi:

  • Tehtävää tukevaa koulutusta ja eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
  • Oma-aloitteista asennetta työntekoon sekä tarkkuutta työtehtävien suorittamiseen
  • Laatu- ja turvallisuusajattelua
  • Tiimihenkisyyttä
  • Vuorotyövalmiutta

Tarjoamme Sinulle hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On:n HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292, tai emmi.leppanen@go-on.fi.

Valmet Jyväskylän esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=jRnLuV2bHFI

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.

Hae työtä

Varastotyöntekijäksi Valmetin valimolle, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 03.05.2022 – 22.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Emmi Leppänen

HR-päällikkö, SHL +358 44 334 6292

emmi.leppanen@go-on.fi