Varastotyöntekijä, Surmet Oy

Varastotyöntekijä, Surmet Oy

VARASTOTYÖNTEKIJÄ SURMET OY:LLE SATAKUNTAAN

 

Surmet Oy on vuonna 1992 perustettu puhtausalan erikoisliike. Tuotevalikoimiimme kuuluvat kaikki siivouksesta ja suurkeittiöissä tarvittavat aineet, koneet, välineet sekä pehmopaperit ja perusterveydenhuollon tuotteet.

Haemme asiakkaallemme Surmet Oy:lle reipasta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ. Tulet työskentelmään toimipisteessä ja tehtävänäsi on myös toimittaa tilauksia ja tuotteita. Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen varastotyö, tilauksien keräys, pakkaus, toimitusten vastaanotto ja rahtikirjojen teko.

Tulet työssäsi työskentelemään puhdistusaineiden, siivousvälineiden, suojaimien, keittiöhygieniatuotteiden sekä pehmopapereiden parissa. Etsimme joukkoomme iloista, tarkkaa ja sosiaalista henkilöä. Eduksesi katsomme jos sinulla on kokemusta varastotöistä ja trukinajotaito.

 

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista ja iloista asennetta
  • C-ajokorttia
  • Joustavuutta ja luotettavuutta

 

Työaika on maanantaista perjantaihin, päivätyö. Työ on vakituinen työsuhde.  Valittu henkilö saa työhön perehtymisen työn alkaessa. Tarjoamme mielekkään työympäristön ja tukenasi on alan ammattilaiset.

Jos koet olevasi henkilö jota etsimme, laita pikaisesti hakemus sisään Go On verkkosivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme mahdollisesti videohaastatteluin potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa työpaikasta antaa: Go On Pori, Minttu Porri, minttu.porri@go-on.fi (ei hakemuksia) tai arkisin 9-15 P.0449802042.

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Surmet Oy, Go On , Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 12.06.2020 15:30 – 05.07.2020 23:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi