Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics

Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics

Haemme asiakasyrityksellemme Meltex Oy Plasticsille

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

vahvistamaan nykyistä henkilöstöä Jyväskylän toimipisteeseen. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, mutta jatko vakituisena on todennäköinen.

Työnkuvaan kuuluu valmistuvan ja saapuvan tavaran vastaanottoa, tarkastamista ja varastointia sekä lähtevien tuotteiden keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Lisäksi vastuuna on varaston ja piha-alueen yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Työ on ajoittain fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa. Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.00 ja 22.00 välille.

Odotamme sinulta

  • Oma-aloitteista, positiivista asennetta työntekoon
  • Kiinnostusta varaston eri työtehtäviin
  • Valmiutta työskennellä sekä ulko- että sisävarastossa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Vähintään B-ajokorttia
  • Trukinajotaito katsotaan eduksi tehtävää haettaessa, mutta ei ole edellytys

Tarjoamme sinulle

  • Kehittävän työympäristön merkittävän kokoisessa yrityksessä
  • Kattavan perehdytyksen tehtäviin
  • Rennon, nuorekkaan ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Oletko jo koulusi käynyt, pitkäaikaista työmahdollisuutta etsivä tekijä? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö! Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja saat Go On Jyväskylän toimistolta p.044 334 6315, vilma.venalainen@go-on.fi

Meltex Oy Plastics on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 05.05.2022 – 22.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Muovi ja kemian teollisuuden TES

Käsittelijä:

Vilma Venäläinen

HR-asiantuntija +358 44 334 6315

vilma.venalainen@go-on.fi