Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics

Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics

Haemme asiakasyrityksellemme Meltex Oy Plasticsille

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

vahvistamaan nykyistä henkilöstöä Jyväskylän toimipisteeseen kaivotuotannon puolelle. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, mutta työllistyminen asiakasyritykseen on todennäköinen.

Työnkuvaan kuuluvat yleisten varastotehtävien lisäksi tuotannon komponenttien liikuttelua tuotannon ja varaston välillä. Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme etsimältämme henkilöltä sekä tiimityötaitoja, että oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta omaan työhönsä. Trukinajotaito katsotaan eduksi tehtävää haettaessa, mutta ei ole edellytys.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on iso etu työpaikan sijainnin puolesta.

Työ on ajoittain fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa. Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.00 ja 22.00 välille.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Vilma Venäläinen, 0443346315, vilma.venalainen@go-on.fi.

Meltex Oy Plastics on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Meltex Oy Plastics, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 08.11.2021 – 05.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Muovi ja kemian teollisuuden TES

Käsittelijä:

Vilma Venäläinen

HR-asiantuntija +358 44 334 6315

vilma.venalainen@go-on.fi