Varastotyöntekijä, LP Lakkapää Oy, Rovaniemi

Varastotyöntekijä, LP Lakkapää Oy, Rovaniemi

Lakkapää on rauta-, rakennus- ja maatalouskauppaa Pohjois-Suomen alueella tekevä ketju ja paikallinen perheyritys. Lakkapään tarina alkoi vuonna 1964 Pellon kunnassa sijaitsevasta Juoksengin kylästä – nykyään Lakkapäällä on myymälät Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa. Lakkapää työllistää n. 70 henkilöä kaupan eri tehtävissä. Lue lisää: https://www.lakkapaa.com/fi/

Etsimme nyt osaksi Lakkapään ammattilaisten joukkoa ahkeria VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemen myymälään vakituisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, varaston hallinta, asiakaspalvelu, tiivis yhteistyö myymälän kanssa sekä trukilla/pyöräkoneella ajo. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, mutta voit myös korvata kokemuksen puutteen hyvällä asenteella. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kaupan aukioloihin. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan. 

Edellytämme:

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Kokemusta trukilla / pyöräkoneella ajosta

– Täysi-ikäisyyttä

– Järjestelmällistä ja hyvää työturvallisuutta noudattavaa työotetta

Tarjoamme:

– Vakituisen työn kasvavassa perheyrityksessä

– Työn, jossa näet oman työsi jäljen välittömästi

– Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät

– Perehdytyksen työtehtäviin

– Mukavat työkaverit

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi sekä Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat alan kokemuksesi sekä nykytilanteesi. Kerro myös oletko hakemassa vakituista työtä vai kesätyötä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Varastotyöntekijä, LP Lakkapää Oy, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2021 17:20 – 26.09.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi