Varastotyöntekijä/keräilijä

Varastotyöntekijä/keräilijä

Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka myy tuotteita omasta maakunnasta ja myös maailmalta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja valikoima non-food -tuotteita. Panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tuotteet sovitun toimitusrytmin mukaan, vaikka aamuvarhaisella.

Etsimme asiakkaallemme Palvelutukku Itä-Suomi Oy:lle reipasta varastotyöntekijää/keräilijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tavaroiden vastaanottamista ja hyllytystä, varaston hallintaa, kuormien keräilyä sekä varaston siisteyden ylläpitämistä.

Edellytämme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä IT-taitoja. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työvuoroja tehdään pääsääntöisesti ma-pe. Kyseessä on 3-vuorotyö. Palkkaus kaupan tes:n (palkkaluokka B2) mukainen.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Anna Orava puh. 044 585 9886 tai Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Hae työtä

Varastotyöntekijä/keräilijä, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 11.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: kaupan tes/B2

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi