Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä, Euromaster, pääkaupunkiseutu

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä rengassesongin ajaksi Euromasterin toimipisteisiin ympäri pääkaupunkiseutua. Tehtäviin kuuluu vaihdettavien renkaiden nouto varastosta työlistan mukaan, niiden toimitus renkaanvaihtopisteille sekä pestyjen renkaiden kuljetus varastoon ja hyllyttäminen.

Työ edellyttää tekijältänsä tarkkuutta ja huolellisuutta sekä suomenkielen taitoa. Työ vaatii fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja sekä reipasta asennetta. Aiempi kokemus varastolla työskentelemisestä on myös vaatimuksena. Eduksesi on, jos olet halukas tekemään myös muita sesonkiin liittyviä työtehtäviä, kuten renkaiden asennusta ja pesemistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa muskeleitasi fyysisessä työssä, mukavien ja huumorintajuisten kollegoiden kanssa. Tehtävässä on myös mahdollista tehdä ylitöitä ja tienata mukavasti extraa!

Työt alkavat syys-lokakuussa ja kestävät rengassesongin loppuun saakka.

Mikäli kiinnostuit, täytähän hakemuksesi heti! Lisätietoja saat Go On Helsingin tiimiltä p. 020 779 8893 tai helsinki@go-on.fi.

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 6.9.2019 – 31.10.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

HR-asiantuntija, SHL +358 50 477 7966 katriina.rantanen@go-on.fi