Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

RST-Steel Oy tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita lisävarusteita ja tarvikkeita paketti-, lava- ja kuorma-autoihin aina karjapuskureista ohjaamon sisustustuotteisiin. Yrityksellä on toimipisteet Pirkkalassa sekä Nivalassa, jossa tuotteita myös valmistetaan. RST-Steel – teräksenlujaa autovarustelua. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteesta www.rst-steel.fi.

 

Etsimme asiakkaallemme RST-Steel Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalan toimipisteeseen. Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran vastaanottoa, myyntitilausten sekä lähtevän tavaran pakkaamista ja lähettämistä, varaston järjestyksen ylläpitoa ja kehittämistä sekä avustavia töitä ajoneuvovarusteiden asentamisessa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 välille.

 

Toivomme:

-hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä

-oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta

-ATK-taitoja

 

Tarjoamme:

-kattavan perehdytyksen

-monipuolisen työn ammattitaitoisessa tiimissä

-Go Onin huikeat henkilöstöedut

 

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus rekrytoitua suoraan RST-Steelin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. 0400 180 952 (arkisin klo 8–16).

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Pirkanmaa Pirkkala

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 04.05.2021 – 19.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive/Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi