Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Pyhännälle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakasyritys Real Snacks Oy on maailman pohjoisin snackstehdas Pyhännältä, Pohjois-Pohjanmaalta. He ovat alallaan pitkään toiminut ja menestynyt elintarvikealan yritys, joka on osa marraskuussa 2019 First North -listalle listattua Fodelia Oyj:tä. Real Snacks uskoo toiminnassaan vakaasti kotimaisuuteen, paikallisuuteen ja vastuullisuuteen. Työntekijöilleen he tarjoavat mielenkiintoisen ja haasteellisen työympäristön.

Etsimmekin nyt lisävahvistusta heidän tiimiinsä ja tarkoituksena on löytää varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät koostuvat varastotyöntekijän tehtävistä, eli pääosin tavaran vastaanotosta ja lähetyksestä, sekä tuotannon palvelusta (materiaalin tuonti ja valmiiden tuotteiden varastointi). Työtä tehdään 40h/viikko ja ainakin aluksi kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 10-18).

Etsimämme työntekijä on ahkera ja hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja tarkasti, mutta kuitenkin ripeästi. Koulutuksen tai aiemman työkokemuksen katsomme eduksi. Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus trukin käytöstä. Tärkeintä ovat kuitenkin hyvä asenne, sekä halu ja kyky oppia uutta!

Hakijalta edellytämme:
– Ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta
– Hyvää asennetta ja halua, sekä kykyä oppia uutta
– Kykyä työskennellä itsenäisesti ja itseohjautuvasti, mutta myös työyhteisössä ja yhteistyössä tuotannon puolen ja muiden sidosryhmien kanssa

Koulutus tai aikaisempi kokemus trukkikuskin ja/tai varastotyöntekijän työtehtävistä katsotaan eduksi. Työtä tehdään välillä yhteistyössä ulkomaalaisten rahdinkuljettajien kanssa, joten myös englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme:
– Vakituisen työsuhteen
– Vastuullisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn
– Mukavan ja kannustavan työyhteisön
– Tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä, oli työntekijä sitten kokenut tai kokemattomampi

Palkkaus: TES:n mukaan
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva/vakituinen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh. 044 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Oulu, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Siikalatva, Iisalmi, Kiuruvesi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.02.2021 09:00 – 15.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarviketeollisuuden TES:n mukaan

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi