Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Desperado Clothing Oy:lle

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

”Desperado Clothing Oy on Vantaalla toimiva mainostekstiilien maahantuoja ja tekstiilien valmistaja, olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta.

Yrityksemme harjoittaa tukkukauppaa sekä työvaatteiden ja asiakastuotannon valmistusta. Kaikki tuotteemme myydään ainoastaan jälleenmyyjien kautta. Jälleenmyyjiämme ovat mm. painotalot, työvaatemyyjät, mainostoimistot ja muut tekstiilien vähittäismyyjät, mukaan mahtuu myös alan verkkokauppoja sekä vähittäisliikkeitä.”

 

Työaika on 37,5 h viikossa ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8–16. Työpaikka sijaitsee Piispankylässä Vantaalla.

 

Työtehtäviin kuuluu tilausten keruu, tavaran vastaanotto, lähetyksien pakkaaminen ja muut varaston työtehtävät. Trukilla ajotaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Parhaiten pärjäät tässä työssä, jos olet oma-aloitteinen ja ahkera tekijä, jolla pysyy langat käsissä hektisissäkin tilanteissa.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen, puh. +358 40 590 0378

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Uusimaa Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 01.08.2022 – 15.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan