Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka myy tuotteita omasta maakunnasta ja myös maailmalta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja valikoima non-food -tuotteita. Panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tuotteet sovitun toimitusrytmin mukaan, vaikka aamuvarhaisella.
 
Etsimme asiakkaallemme Palvelutukku Itä-Suomi Oy:lle reipasta varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin.
 
Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tavaroiden vastaanottamista ja hyllytystä, varaston hallintaa, kuormien keräilyä sekä varaston siisteyden ylläpitämistä.

Edellytämme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä IT-taitoja. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä. Työvuoroja tehdään pääsääntöisesti ma-pe. Kyseessä on 3-vuorotyö. Palkkaus kaupan tes:n mukainen. 

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana!

Hae työtä

Varastotyöntekijä, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 28.07.2022 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi