Varastopäällikkö Mikkeliin

Varastopäällikkö Mikkeliin

Palvelutukku Itä-Suomi Oy on yksityinen, täyden palvelun elintarviketukku Itä-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä ja Kuopiossa. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti kaikissa tilanteissa – myös yllättävissä. Tutustu meihin ja koe aito innostuksemme yrittäjyyteen, lähiruokaan ja hyvään palveluun omalla alueellasi – Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa!

Haemme Palvelutukku Itä-Suomi Oy:lle Mikkeliin

VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi vastaat varastotyön organisoimisesta sekä tiimisi työn ohjaamisesta ja valvonnasta. Lisäksi vastaat saapuvien tuotteiden tarkastamisesta, varastosijoittelusta ja tuotesaldojen ylläpidosta sekä oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä. Toimit myös ajojärjestelijänä ja osallistut varastotyöskentelyyn.

Sinulla on merkittävä rooli yrityksessä ja sen päivittäisessä toiminnassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii henkilöstöjohtamistaitoja, innostuneisuutta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla pysyy langat käsissä muuttuvissakin tilanteissa. Arvostamme hyvää asennetta työntekoon ja ideoitasi yrityksen logistisen järjestelmän kehittämiseksi.

Hakijalta edellytämme:
• Kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta
• Kokemusta vastaavasta työstä
• Hyviä IT-taitoja
• Paineensietokykyä
• Oma-aloitteisuutta ja erinomaisia organisointitaitoja
• Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme:
• Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta
• Kokemus varastonhallintajärjestelmistä

Palvelutukku Itä-Suomi tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä ja huipputiimissä! Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointikumppanina toimii Go On Mikkeli ja lisätietoa tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 4.12.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae työtä

Varastopäällikkö Mikkeliin, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa Mikkeli, Jyväskylä, Kuopio, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 17.11.2022 – 04.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: kaupan tes

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi