Varastonhoitaja, High Peak

Varastonhoitaja, High Peak

High Peak on yksi Suomen suurimpia B2B-puolen mainos- ja liikelahjatoimijoita. High Peakin palvelu perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla toimenpiteillä. High Peakilla on toimistot sekä näyttelytilat Tampereella, Espoossa ja Porissa. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: highpeak.fi

  

Etsimme High Peakille VARASTONHOITAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteen Tampereen toimipisteelle. Työtehtäviin kuuluu normaalin varastotyöskentelyn lisäksi esimerkiksi logistiikan suunnittelua, verkkokaupan logistiikkaa ja keräilyä sekä varaston ja painofasiliteetin kokonaisvaltaista hallintaa.

  

Toivomme:

-hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja

-reipasta työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen

-it-taitoja

  

Tarjoamme:

-säännöllisen päivätyön (arkisin klo 8-16)

-monipuoliset tehtävät mielenkiintoisten brändien parissa

-mahdollisuuden ottaa vastuuta sekä kasvaa ammatillisesti

  

Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi.

Työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi elokuussa 2022. Tehtävän palkkaus muodostuu kaupan työehtosopimuksen mukaisesti/sopimuksen mukaan.

  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä, hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Eeva Leppänen, puh. 044 491 8459 (arkisin klo 8-16).

Hae työtä

Varastonhoitaja, High Peak, Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 21.06.2022 – 10.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: kaupan tes/sopimuksen mukaan