Varasto-/logistiikkatyöntekijä

Varasto-/logistiikkatyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen reipasta

VARASTO-/LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ.

Oletko varastopuolen tehtävissä ja jakeluauton puikoissa viihtyvä moniosaaja, joka nauttii niin monipuolisista työtehtävistä kuin asiakaspalvelustakin? Etsimme nyt oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä varasto-/logistiikkatyöntekijää Oulun keskustan tuntumassa sijaitsevaan asiakasyritykseemme! Asiakkaamme on laadukkaita piharakennuksia tarjoava vakavarainen yritys, joka etsii vahvistusta mukavaan tiimiinsä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Varasto-/logistiikkatyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu mm. varastonhoito, lähetysten vastaanotto ja pakkaus, pyöräkoneenajo, rekkojen purku ja lastaus sekä tavarantoimitus lähialueen asiakkaille. Työtehtäväsi voivat sisältää myös muita yleisluontoisia töitä mm. kokoonpanon puolella. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 9–17 ja työehtosopimuksena toimii Kaupan alan TES.

 

Hakijoiltamme edellytämme:

  • valmiutta suoriutua monipuolisista työtehtävistä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja luotettavuutta
  • oma-aloitteisuutta ja ahkeraa työotetta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä

 

Tarjoamme sinulle:

  • säännöllisen työajan: ma–pe klo 9–17
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen
  • monipuoliset työtehtävät – yksikään päivä ei ole samanlainen!
  • mukavat työkaverit

 

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12kk), jonka jälkeen työntekijä voidaan vakinaistaa yrityksen omille kirjoille. Aikaisempi kokemus varasto- ja logistiikkatyöstä sekä asiakaspalvelusta katsotaan hakijan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin, pyöräkoneenajotaidon sekä varasto-/logistiikka-alan koulutuksen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Varasto-/logistiikkatyöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.02.2021 11:59 – 08.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan alan TES

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi