Varaosamyyjä

Varaosamyyjä, Raahen Motocafe Oy

Raahen Motocafe on 1980 perustettu pienkonekauppa. Yrityksen valikoimasta löytyy laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita pienkoneita niin vapaa-ajan harrastuksiin kuin ammattikäyttöön sekä niihin varaosat ja tarvikkeet. Raahen Motocafe palvelee asiakkaitaan Raahessa sijaitsevassa myymälässä, jonka yhteydessä toimii myös huoltoasema. Lisäksi yritys palvelee asiakkaita verkkokaupan kautta.

Haemme asiakasyrityksellemme Raahen Motocafe Oy:lle VARAOSAMYYJÄÄ.

Varaosamyyjän työ pitää sisällään monipuolisia pienkonekaupan varaosiin liittyviä tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu mm. varaosien myyminen sekä asiakkaiden auttaminen ja neuvominen varaosamyynnissä.

Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta ja tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta. Työhösi kuuluu tuotteiden pakkaamista ja niiden lähettämistä eteenpäin asiakkaille.
Tärkeä osa työtä on myös varaosien hyllyttäminen, hinnoittelu sekä myymälän muut tehtävät. Sinun ei tarvitse olla taidoiltasi ammattilainen, riittää että olet reipas ja työtä pelkäämätön – asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta:
– Reipasotteista ja aktiivista asiakaslähtöistä työskentelytapaa
– Oma-aloitteista otetta työhön
– Innostunutta asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn

Tunnistitko itsesi? Lähetäthän hakemuksen pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta
HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 0405090658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työtä

Varaosamyyjä, Go On Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.8.2019 – 30.8.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Kilpailukykyinen

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija +358 40 509 0658

essi.kalajanniska@go-on.fi