Varaosamyyjä

Varaosamyyjä

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli noin 11,6 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2017 lopussa noin 49 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 21 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2017 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 268 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 566 henkilöä. Scania on vakavarainen, suoraomisteinen yritys.

Haemme nyt Kotkan Ristinkallion uuteen palvelukeskukseen

VARAOSAMYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelulähtöisen varaosamyynnin lisäksi työhösi kuuluvat varaston logistiikka ja ylläpito. Työssäsi toimit myös tiiviisti korjaamon työnjohdon apuna ollen tärkeä osa toimipisteemme toimintaa.

Oletko sinä aktiivinen, itseohjautuva ja sopivasti myyntihenkinen asiakaspalvelija, joka on halukas oppimaan uutta?
Toivomme teknistä tai kaupallista kokemusta, aiempi kokemus varaosista ja varastonhallinnasta luetaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuolisen tehtäväkentän. Työsi tueksi saat ammattitaitoisen taustaorganisaation, laadukkaat tuotteet sekä mahdollisuuden kouluttaa itseäsi eteenpäin. Työ on 2-vuorotyötä, ja sitä tehdään Ristinkallion modernissa työympäristössä. Haluatko mukaan tarjoamaan Scanialle kokonaisvaltaista asiakaskokemusta – anna kuulua itsestäsi!

Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi – haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Oinasmaa, p. 040 199 8166, laura.oinasmaa@go-on.fi

Hae työtä

Varaosamyyjä, Go On Kotka, Kymenlaakso, Kotka

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 10.5.2019 – 26.5.2019

Vaadittu työkokemus: 3-5 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan