Vanhempi Integraatioasiantuntija, LapIt

Vanhempi Integraatioasiantuntija, LapIt

LapIT on joukko pohjoisen IT-alan ammattilaisia rakentamassa huoletonta IT-arkea omistaja-asiakkailleen.  LapIT:n omistajia ovat pääosin kuntasektorin, julkishallinnon ja terveydenhuollon organisaatiot, joille LapIT haluaa tarjota toimivimmat ratkaisut informaatio- ja viestintäteknologiaympäristöihin arvojensa mukaisesti. Lue lisää: https://www.lapit.fi/ 

Etsimme nyt LapIT:lle tietojärjestelmien vanhempaa integraatioasiantuntijaa.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 140 asiantuntijan joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT:llä on innostunut yhteisö myös työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Toivomme, että olet jo jonkin verran kokemusta kerännyt integraatio-osaaja. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja osaamisen karttumisen myötä omaat näkemystä, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita Liiketoimintajärjestelmät- yksikössämme, jossa pääset työskentelemään esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten tietojärjestelmäpalveluiden parissa.

Vanhempana integraatioasiantuntijana vastuullasi on huolehtia integraatioasennuksista sekä ylläpidosta eri tietojärjestelmien osalta laajalla kuntasektorin ja terveydenhuollon toimialueella. Osallistut käyttöönottoprojekteihin teknisenä asiantuntijana ja jatkuvan palvelun tuottamiseen ylläpidon aikana.

Toivomme, että Sinulla on mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan sekä tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Yritys rakentaa uutta integraatiopalvelua ja pääset osaltasi vaikuttamaan palveluun ja toimintamalleihin. Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla integraatioiden ja tiedon toimialueella harvoin pääsee kokonaan eroon vanhojen järjestelmien tuomasta historiasta. Pystyt kuitenkin suuntaamaan ratkaisuhakuisesti katseesi eteenpäin kohti uusien ratkaisujen ja avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia.

Olet ehkä aiemmin päässyt myös osallistumaan ylläpitotyöhön ja toimimaan ongelmatilanteissa, kun asiat eivät mene suunnitellusti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisestä ongelmanratkaisusta. Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen on toimintasi keskiössä ja olet jatkuvasti innostunut ja kiinnostunut kehittämään myös itseäsi ja ottamaan haltuun uusia teknologioita.

Eduksi luemme jos sinulla on osaamista joistakin alla mainituista osaamisalueista:

– InterSustems IRIS/HealthHhare/Ensemble – integraatioteknologiat

– Ohjelmointiosaamista

– Yleiset standardit esim. REST, Web services, XML

– Terveydenhuollon standardit esim. HL7, FHIR

– Terveydenhuollon ja kunta-alan toimialan- ja järjestelmätuntemus

– ITIL-prosessit ja -työkalut

– Tietokantaosaaminen

– Palvelinympäristöt (Linux, Windows)

– Sertifikaatit ja SSL/TLS-suojaukset

Tarjoamme sinulle:

– Liikunta, kulttuuri ja hyvinvointiedun

– Työterveyshuolto laajennettuna erikoislääkärin palveluin

– Ergonomiset työvälineet ja erityistyölasit

– Vakituisessa työsuhteessa ja täyden lomanansainnan täytyttyä 6 viikkoa lomaa/vuosi

– Palkallista tukea työhön liittyvissä opinnoissa

– Joustavuutta työajassa ja etätyössä

– Aktiivista virkistystoimintaa myös työajan ulkopuolella

Vaikka työtehtävä sijoittuu Rovaniemelle, on se hoidettavissa myös etätyönä, edellyttäen tällöin ajoittaista matkustusvalmiutta Rovaniemelle. Palkkauksessa sovelletaan tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen tehtäväryhmää Verkko- ja tietoliikennepalvelu. Valittu henkilö työllistyy LapIT:n työntekijäksi.

Kiinnostuitko?  Me haluamme kuulla sinusta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Marjo Nordberg-Leinonen puh: 0405776587 / marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi 

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Vanhempi Integraatioasiantuntija, LapIt, Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Uusimaa Kemi, Rovaniemi, Tampere, Liminka, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Lahti, Espoo, Hanko

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 28.03.2022 10:45 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Marjo Nordberg-Leinonen

yksikönjohtaja / yrittäjä, SHL +358 40 577 6587

marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi