Valmistuspäälliköksi Climecon Oy:lle

Valmistuspäälliköksi Climecon Oy:lle

Climecon on 100% suomalainen, sisäilmamuotoilun edelläkävijä. Toteutamme fiksumpia sisäilmaratkaisuja, joissa yhdistyvät design, huipputekninen laatu ja kokonaisvaltainen helppous. Kaikki ilmanvaihtotuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja paikan kehittymiselle. Meidät tunnetaan hyvästä asenteesta ja tekemisen meiningistä. Olemme yksi Suomen ensimmäisistä hiilineutraaleista yrityksistä. Varmistamme että tämän päivän tekomme rakentavat vastuullista tulevaisuutta. Haluamme toimia alamme suunnannäyttäjinä ja teemme sen jäätävän hyvällä meiningillä. Kasvamme ja kansainvälistymme jatkuvasti. Toimimme globaalisti yli 20 maassa, mutta juuret ovat vahvasti Suomessa, Herttoniemen, Kausalan ja Pihtiputaan toimipisteissä. Rentoon, mutta särmään porukkaamme kuuluu n. 60 henkilöä.

Haemme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Pihtiputaan tehtaan tuotannosta ja sen tuottavuudesta sekä toimitusvarmuudesta.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat henkilöstön johtaminen, tuotteiden laadun varmistaminen, komponentti- ja materiaaliostot sekä työmenetelmien kehittäminen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta teollisuudesta ja tuotantolaitoksen vastuullisista tehtävistä. Toivomme hakijoilta teknistä koulutustaustaa, hyviä IT-taitoja sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tulevalta valmistuspäälliköltä odotamme:

  • Paineensietokykyä
  • Organisointikykyä
  • Vuorovaikutustaitoja
  • Ongelmanratkaisulähtöistä asennetta
  • Määrätietoista asioiden loppuunsaattamista

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Paikan kansainvälistyvästä organisaatiosta
  • Erinomaisen työyhteisön

Koetko olevasi hakemamme henkilö? Käy jättämässä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.go-on.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen, puh. 044 334 6292, emmi.leppanen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Valmistuspäälliköksi Climecon Oy:lle, Keski-Suomi Pihtipudas

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 13.05.2022 – 05.06.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Emmi Leppänen

HR-päällikkö, SHL +358 44 334 6292

emmi.leppanen@go-on.fi