Vakuutusmyyntineuvottelijoita

Vakuutusmyyntineuvottelijoita

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistä 97 % suosittelee Toteemia työpaikkana. Toimitilat ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa.

Haemme nyt asiakkaallemme Toteemille suorarekrytointina lisää

VAKUUTUSMYYNTINEUVOTTELIJOITA!

Odotamme hakijoilta:
– Myynnillistä asennetta
– Intoa uuden oppimiseen ja työntekoon

Toteemi tarjoaa aina uusille työntekijöille hyvän ja perusteellisen koulutuksen, joten jos et vielä ole ehtinyt hankkimaan myyntikokemusta, mutta omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti joukkueeseemme.

Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalveluista. Pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Tehtävässä toimitaan vahvasti tiiminä ja kehitetään yhdessä toimintaa. Toteemi tarjoaa myös paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Vakuutusmyyntitiimissä on monipuolista osaamista ja työkaverit ovat nuoria aikuisia ja jo varttuneempaan ikään ehtineitä.

Palkkamalli on reilu. Toteemi maksaa kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle. Joustavat työajat ja myös etätyömahdollisuus. Toteemilla tuetaan henkilöstön työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita hakemus pikaisesti. Mikäli koet olevasi sopiva tyyppi, lähetä hakemuksesi. Halutessasi kysy lisätietoja tehtävästä tai Toteemista Go On Pirkanmaan Ninniltä +358 40 018 0952 (arkisin klo 8-16)!

Hae työtä

Vakuutusmyyntineuvottelijoita, Go On Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 7.2.2020 – 23.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Ninni Virolainen

HR-asiantuntija, SHL +358 400 180 952

ninni.virolainen@go-on.fi