Vaihtoautomyyjä, J. Rinta-Jouppi Oy, Keminmaa

Vaihtoautomyyjä, J. Rinta-Jouppi Oy, Keminmaa

Go On Lappi etsii asiakkaalleen J. Rinta-Jouppi Oy:lle Keminmaan toimipisteelle energistä ja oma-aloitteista

 

VAIHTOAUTOMYYJÄÄ.

J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ulospäin suuntautunutta ja reipasta tiimipelaajaa, jolla autoille on erityinen paikka sydämessä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta autokaupasta, mutta asenteessasi tulee olla ripaus menestyksennälkää sekä intoa oppia uutta. Autoalan tuntemus sekä hyvät ATK-taidot nopeuttavat työhön perehtymistä, mutta tärkeämpänä pidämme myyntihenkisyyttä ja motivoitunutta sekä innokasta työotetta. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan vaihtoautojen myyntitehtävissä, kilpailukykyisen pohjapalkan, palkitsevan myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmän sekä motivoivat henkilöstöedut. Pääset työskentelemään nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa käytössäsi on alan parhaat resurssit ja työkalut. Työhösi tukea tuo tiivis työyhteisö ja huiput työkaverit!

Edellytämme:

– Energistä ja motivoitunutta asennetta
– Menestyksennälkää ja intoa uuden oppimiseen

– Kokemusta/koulutusta myynnin alalta

Tarjoamme:

– Vakituisen työpaikan
– Mielenkiintoiset työtehtävät myynnin parissa
– Kilpailukykyisen pohjapalkan ja palkitsevan provisiojärjestelmän
– Nuorekkaan työympäristön ja työyhteisön, joka tukee työntekijöitä

– Hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi auto- ja ateriaetu

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Vaihtoautomyyjä, J. Rinta-Jouppi Oy, Keminmaa, Go On , Lappi, Pohjois-Pohjanmaa Kemi, Keminmaa, Rovaniemi, Tornio, Oulu

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 27.01.2021 – 14.02.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Pohja + Provisio

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi