Ulkoalueen vuorovastaava, Snowman World

Ulkoalueen vuorovastaava, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Etsimme nyt Snowman Worldiin Joulupukin pajakylän sydämeen Rovaniemelle ULKOALUEEN VUOROVASTAAVAA talvisesonkiin 2023-2024!

Snowman Worldin asiakkaat pääsevät nauttimaan talven ihmeistä joka aistilla – talviset aktiviteetit pulkkamäkineen ja luistelukenttineen houkuttelevat lapset ja lapsenmieliset vauhdikkaaseen hauskanpitoon ja ihastelemaan alueen upeita veistoksia ja ravintolaa. Turvallisuutta ja järjestystä alueella valvoo lumihuvipuistotyöntekijät, jotka myös opastavat asiakkaita ja vastaavat osaltaan alueen lumitöistä. Ulkoalueen vuorovastaava osallistuu lumihuvipuistotyöntekijöiden työtehtäviin ja vuorossaan vastaa lumihuvipuistotyöntekijöistä ja että hauskanpito ulkoalueilla on turvallista. Työtehtävä edellyttääkin tekijältään täysi-ikäisyyttä, vastuullista työotetta, hyvää paineensietokykyä ja hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. 

Kokoaikainen määräaikainen kausityö alkaa marraskuun lopussa ja päättyy maaliskuun loppuun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Autamme asunnon hankkimisessa tarvittaessa. Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tehtävää haetaan osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja nykytilanteestasi. Haastattelut aloitetaan jo haun aikana, joten ethän odota viimeistä hakupäivää vaan haethan jo tänään!

Hae työtä

Ulkoalueen vuorovastaava, Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi